Yeah… kali pertama.. blogging!!

Asalamualaikum…

Selamat hari raya kepada semua yg mengenali diri ini… Hmm… Bg aku raya kali ni simple je… xde meriah sangat macam raya tahun lepas…. tapi macam mana pun raya kali ni tetap best… hahaha… dah nama raya kan.. ape yg x seronoknye.. :-).. Tapi raya ni ade jugak yg speacial… Nak dijadikan cerita ni first time ak blogging (dpat seru masa raya hehehe…) seblum ni.. ak dok dengar orang sibuk update blog hari2.. sekarang aku plak nak rasa jadi blogger… Post ni post first aku.. entah sape yang dapat baca post aku pun x tahu… tapi untuk permulaan blog ni aku buat xdelah fancy sangat… ak pun x decide lagi content ape ak nak letak dalam blog aku…

Walau macam mana pun aku nk try jugak jadi blogger tegar heheh… mana tau bleh jadi macam blogger yang terkenal kt dalam Malaysia ni… silap2 boleh buat duit sampai riban sebulan.. woowww… sape yang xnak kan? mesti sume orang nk macam tu jgak.. heheh… Hmm… aku pun dah x tau nak tulis ape dah ni.. setakat ni blom ade idea best2… tunggula lepas ni… aku akan cari cerita best2 untuk di share bersama… ape2hal tunggu jela post aku yang seterusnye…

p/s: sorryla background blog xcantik… hehehe first time blogging la kan.. :-)

About Hamirul Puad