Aku dah ada blog baru…

Macam biasa la.. pagi-pagi kat office xde keje. So bila dah xde keje.. mula la nak buka facebook, ym sebab nak abiskan masa.. Sambil2 tu belek2 email lama. Tengah mmbelek email lama tiba2 aku terperasan ada email dari satu company webhosting [Exabytes (MY)] hantar emel kt aku satu promotion jual domain cuma RM0.99, tp untuk 10 orang pertama yang berjaya beli domain tu paling awal. Promotion dia start 14 Jun 2011 mula dari pukul 9.00 am. So apa lagi la, tpat pkul 9 pagi terus aku beli domain tu… fuh macam x caya je dapat beli domain harga RM0.99 je, harga biasa mau RM38. So aku pun setup la blog baru aku… sebelum ni aku dah ada blog kat blogspot
(http://mynameisham.blogspot.com).

so aku just import semua content aku kt blog baru aku. Blog baru aku aku extension *.net untuk domain dia. Aku plih http://www.mynameisham.net untuk jdi blog baru aku… so ni la dia rupa baru blog aku… hahaha…

 


http://www.mynameisham.net

About Hamirul Puad