My Daily Notes Archive

  • Tonight was a bit a cheerful night… Somehow I and my trainee friend were invited by our colleagues and supervisor at Turcomp to join them for a dinner. This event is meant to celebrate the success of the Customer Forum […]

    Dinner with Turcomp colleagues

    Tonight was a bit a cheerful night… Somehow I and my trainee friend were invited by our colleagues and supervisor at Turcomp to join them for a dinner. This event is meant to celebrate the success of the Customer Forum […]

    Continue Reading...

  • Macam biasa la.. pagi-pagi kat office xde keje. So bila dah xde keje.. mula la nak buka facebook, ym sebab nak abiskan masa.. Sambil2 tu belek2 email lama. Tengah mmbelek email lama tiba2 aku terperasan ada email dari satu company […]

    Aku dah ada blog baru…

    Macam biasa la.. pagi-pagi kat office xde keje. So bila dah xde keje.. mula la nak buka facebook, ym sebab nak abiskan masa.. Sambil2 tu belek2 email lama. Tengah mmbelek email lama tiba2 aku terperasan ada email dari satu company […]

    Continue Reading...

  • Hmm… sekejap je dah nk habis study.. terasa tempoh 6 tahun belajar macam sebulan je habis… sekarang baru je habis semester 7 nk masuk semester 8, lepas tu HOORAY habis study.. Sementara nk tunggu habis study ni kitaorg kena ambik […]

    Pengalaman Praktikal

    Hmm… sekejap je dah nk habis study.. terasa tempoh 6 tahun belajar macam sebulan je habis… sekarang baru je habis semester 7 nk masuk semester 8, lepas tu HOORAY habis study.. Sementara nk tunggu habis study ni kitaorg kena ambik […]

    Continue Reading...

  • Asalamualaikum… Selamat hari raya kepada semua yg mengenali diri ini… Hmm… Bg aku raya kali ni simple je… xde meriah sangat macam raya tahun lepas…. tapi macam mana pun raya kali ni tetap best… hahaha… dah nama raya kan.. ape […]

    Yeah… kali pertama.. blogging!!

    Asalamualaikum… Selamat hari raya kepada semua yg mengenali diri ini… Hmm… Bg aku raya kali ni simple je… xde meriah sangat macam raya tahun lepas…. tapi macam mana pun raya kali ni tetap best… hahaha… dah nama raya kan.. ape […]

    Continue Reading...